RISCON - Public Cloud - Základní informace

Jak to funguje Technické požadavky Další informace
RISCON - Public Cloud je software jako služba fungující prostřednictvím internetu. Nemusíte nic stahovat, nemusíte nic instalovat. Stačí se přihlásit, pokud vlastníte příslušný účet a k němu jméno a heslo. Vše je tak přístupné odkudkoliv, což umožňuje velmi snadné sdílení vložených údajů s kolegy, s klienty, se specialisty, aniž by bylo nutné, aby byli na jedné lokální síti v jedné budově nebo firmě.

Odpadají problémy se zálohováním, přechod na nový počítač nepředstavuje žádné potíže. Stačí se jen přohlásit, je-li k dispozici připojení k internetu.

Spojení je trvale zabezpečeno šifrováním stejně, jako byste využívali např. internetové bankovnictví. Data jsou uložena na našich serverech a několikanásobně zálohována.
Služba funguje na zařízení jakékoliv provenience, pokud toto zařízení má v sobě prohlížeč schopný zobrazit internetové stránky. Funguje tedy na:

- Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, Windows Mobile, ...
- Mac,
- Linux,
- Android,...

Podporované prohlížeče jsou:

- Microsoft Internet Expolorer,
- Mozilla Firefox,
- Google Chrome,
- systém je funkční bez potíží i na Safari, Opera apod.

K zobrazení grafů je nutné mít nainstalovaný plugin Adobe Flash (k dispozici zdarma na www.adobe.com).
Cena služby je jednotná, a to 800,- Kč bez DPH za uživatelský účet a měsíc. Zvýhodněné sazby mohou využít organizace odebírající poradenské služby nebo subjekty, které jsou součástí partnerského programu.

Větší počty uživatelských účtů mohou být cenově zvýhodněny na základě individuálního posouzení a za podmínky stanovení horního limitu takových účtů.

Pokud si chcete službu objednat, napište nám na adresu hotline(zavinac)riscon.cz. Chcete-li si službu vyzkoušet, vytvořte si účet pro testování.

Máte-li chvilku, můžete si prostudovat Všeobecné smluvní podmínky.
Kapacitní omezení
Počet zpracovávaných organizací: neomezen.
Počet zaměstnanců v organizaci: neomezen.
Počet uživatelských účtů: neomezen.
Počet bezp. profílů v organizaci: neomezen.
Min. délka provozu služby: 3 měsíce.
Výpovědní doba: 3 měsíce.
Data k dispozici po ukončení služby: 6 měsíců.
release 3.58, (c) 2014-2024 RISCON s.r.o.