Doprovodné služby

Školení uživatelů Import / Migrace dat Integrace s podnikovými systémy
Někteří uživatelé mají zázračnou schopnost používat i komplikovanější systém bez zaučení, nebo se učí rychle formou vlastních pokusů a nezdarů. Mnozí však dávají přednost půl nebo jednodennímu školení, které představí systém RISCON v jeho souvislostech a pak se zaměří na ty detaily, které bude příslušná skupina uživatelů využívat.
Pokud by vám takové školení přišlo vhod, stačí zavolat nebo napsat a domluvit termín.
Každá databáze začíná mít hodnotu a užitek teprve v okamžiku, kdy obsahuje nějaká data. Hlavně na začátku může být pohled na prázdné tabulky na obrazovce poněkud odrazující. Ruční pořizování je rychlé, jedná-li se o několik nanejvýš desítek položek. Existují-li takových položek stovky nebo tísíce, ať již ve strukturách staršího provedení systému RISCON nebo kdekoliv jinde ve formě např. excelových tabulek, umíme tyto údaje rychle převést do databáze, kde je lze hned začít využívat. Systém RISCON lze snadno integrovat do stávajících podnikových portálových informačních služeb. Možnost integrace je obousměrná (tj. portál může odkazovat na přihlášení se do systému RISCON a naopak v systému RISCON mohou být odkazy na dokumenty nebo jiné zdroje umístěné v podnikovém portálu, jakým je např. Sharepoint(tm)). V případě varianty RISCON - Private Cloud je možné doprogramovat můstky mezi stávajícími aplikacemi zákazníka tak, aby nebylo nutné vícenásobně vkládat stejné údaje.
Uživatelsky specifické funkce Iniciační podpora
Přehledové tabulky systému RISCON jsou již v základu vybaveny filtrovacími, seskupovacími, řadícími a zvýrazňovacími funkcemi. Stejně tak je v základu možné zobrazovat/skrývat sloupce, dopočítávat vlastní sloupce na základě zobrazených hodnot nebo vyrábět grafickou prezentaci údajů v tabulkách. Pokud však základ nestačí, je možné na přání vyvinout specifickou uživatelskou funkcí, případně doplnit funkci/agendu stávající např. o další údaje. Vedle importu dat ze stávajících zdrojů je monžné taktéž využít doporovodnou službu spočívající v přímé asistenci při rozjezdu projektu zavedení systému do běžné podnikové praxe. Se školením uživatelů může současně probíhat revize stavu identifikace nebezpečí a hodnocení rizik, revize stavu preventivní péče o technická zařízení, revize stavu pravidelných kontrol, plánování výcviku, plánování lékařských prohlídek a postupné zapojování těchto agend do systému RISCON a jejich následným předáním těm, kde se o ně v rámci podniku starají.
release 3.58, (c) 2014-2024 RISCON s.r.o.