RISCON - Private Cloud - Základní informace

Jak to funguje Technické požadavky Další informace
Pokud plánujete počet uživatelů čítající stovky nebo tisíce, nebo pokud vaše IT zásady neumožňují využívání externích služeb, pak je pro vás k dispozici aplikace RISCON - Private Cloud.

Aplikace se instaluje na váš podnikový server, na které běží Oracle Database 11gR2 nebo novější (může být případně součástí dodávky). Z tohoto serveru je možné obsluhovat v podstatě libovolný počet uživatelů v rámci podnikové sítě, případně i mimo tuto síť, je-li možné aplikaci zpřístupnit prostřednictvím tzv. firewallu z prostoru mimo vnitřní síť.

Pro uživatele se aplikace chová transparentně, a to bez ohledu na typ koncového zařízení využívaného uživatelem. Podmínkou je funkční prohlížeč a funkční síť zajišťující spojení se serverem, který může být umístěn kdekoliv podle vašich zvyklostí a/nebo požadavků.
Aplikaci lze provozovat jak na fyzickém tak na virtuálním serverovém stroji.

RAM: od 8 GB, nutno upřesnit podle podmínek,
HDD: od 100 GB, nutno upřesnit podle podmínek,

Serverový operační systém: Linux, Solaris, Windows Server

Databáze: Oracle Database 11gR2 nebo novější.

V případě, že potřebnou infrastrukturu nemáte k dispozici, jsme připraveni asistovat od výběru HW přes získání licence na operační systém a databázi až po instalaci a rozeběhnutí aplikace. Pokud již ve vaší organizaci databázi Oracle používáte, stačí jen vytvořit novou instanci nebo nové schéma a lze začít s instalací aplikace.
V případě, že uvažujete o nasazení aplikace RISCON - Private Cloud ve vaší organizaci nebo ve vašem podniku, zvažte možnost naší osobní prezentace dostupných možností.

Za tím účelem nám kdykoliv napište na hotline(zavinac)riscon.cz nebo zavolejte na +420 602 287 558, případně na +420 602 711 411.
release 3.58, (c) 2014-2024 RISCON s.r.o.